Collectieve inkoop deuren door Energiecoöperatie Gouda

057E1224-041C-4C1B-A2AD-78503CA5AB64

Voorbeeld van KEGRO deur geplaatst in Slagenbuurt (2023)

In 2022 organiseerde de werkgroep Energie uit Achterwillens een collectieve inkoop voor deuren: voor-, achter- en balkondeuren in bestaande kozijnen. Speciaal voor bewoners die niet willen investeren in nieuwe kozijnen maar toch het comfort en de energie opbrengst willen van een goed sluitende, prima isolerende deur.
Deze buurtactie wordt nu in heel Gouda gedaan door de Energiecoöperatie Gouda. Ook als bewoner Achterwillens raden wij u aan daaraan mee te doen.

Voorbeeld van KEGRO deur geplaatst in Slagenbuurt (2023)

In 2023 kunt u een goed isolerende, comfortvergrotende deur met korting bestellen bij KEGRO. De prijzen voor de deuren die je kunt kiezen zijn vast voor heel 2023. Een deel van de korting wordt verkregen doordat de fabrikant de Goudse bestellingen bundelt per kwartaal (1 juli, 1 oktober en 31 december). 

Het bijgevoegde keuzeformulier kunt u invullen en insturen als bestelformulier: download het hier.

Hiermee worden uw problemen opgelost met niet goed sluitende, tochtende, ongeïsoleerde, niet inbraakwerende deuren; losse bijzet sloten kunnen vervallen. Volgens het huidige bouwbesluit dient de isolatiewaarde van deur en kozijn U< 1,65 W/m2K te zijn. (Warmte verlies per m2 in Watts per graad temperatuur verschil binnen en buiten). Deze deurcombinaties isoleren stukken beter zijn en variëren van 1,01 tot 1,52! (Hoe lager de waarde, hoe beter!)

Als u vragen heeft over deze actie, dan kunnen wij die wellicht op basis van onze ervaring beantwoorden. Stuur dan een bericht naar energie@achterwillens.eu.

Posted in

1 reactie

  1. […] Wilt u eind oktober ‘23 een nieuwe, perfect isolerende voordeur? Dan is het belangrijk om uiterlijk komend weekend uw bestelling/opdracht door te geven. Anders kunt u pas eind september meedoen met de volgende bestelronde. U kunt hier vinden hoe u mee kunt doen. […]

Laat een reactie achter

Inschrijven nieuwsberichten

Schrijf je in op onze nieuws berichten en ontvang automatisch een bericht als er nieuws uit de wijk is.

Loading

Meest recente nieuwsberichten

Gezocht: ervaringen met plaatsen kunstofkozijnen

Testers gezocht voor de BuurtWarmteWijzer App!

Achterwillens aan de slag met BuurtWarmteWijzer

Een warmtenet in onze wijk? Doe en denk met ons mee!

Subsidiepot voor verduurzaming aangevuld!

Gratis Goudse energiecoach worden?

Achterwillens duurzaam op Duurzaamheidsmarkt 16 september

Reminder voordeur isolatie

Slimme buren werken samen

Collectieve inkoop deuren door Energiecoöperatie Gouda