Collectieve inkoop deuren Slagenbuurt tot 10 juli!

IMG_1812

Tot 10 juli kunnen bewoners van de Slagenbuurt met een forse korting kiezen uit een 2-tal voordeuren en een 2-tal achter-/balkondeuren. Deze unieke actie in Gouda krijgt een eerste uitrol in de Slagenbuurt. Vergeleken met de deuren die bij de bouw aangebracht zijn, isoleren deze deuren 3-4 keer zo goed en verhinderen ze tocht via de sponningen volledig! Verder zijn de deuren van deze grootste deurenfabrikant state of the art qua beveiliging en afwerking. Ook voor enigszins afwijkende kozijnen worden ze, indien gewenst, ingemeten. Ze sluiten altijd perfect, is de claim.

U vindt een uitgebreide toelichting op het aanbod onder deze link

Het opdrachtformulier voor bestelling kon u tot 10 juli ingevuld terugsturen naar energie@achterwillens.eu of naar de fabrikant.

De werkgroep inkoop stuurt alle ingezonden bestellingen op 10 juli door naar de fabrikant. Lees bij bestelling ook de werkwijze bij het inmeten door.

Maar ook de voorwaarden voor actiekortingen na 10 juli zijn te lezen in dit document.

 

5 reacties

 1. […] De bestelling van een deur (voor-/achter-/balkondeur) met een riante korting is er nog tot 10 juli. Alle informatie daarover, een handleiding bij uw keuze en het bestelformulier, vindt u in dit bericht op onze website. […]

 2. Rien op 14 juni 2022 om 2:17 pm

  En als ik na 10 juli zo’n deur wil?
  En als ik een ander deurtype wil?

  • beheerder op 14 juni 2022 om 2:27 pm

   Na 10 juli gelden er voor de in het aanbod Slagenbuurt gepresenteerde deuren andere, hogere, prijzen. Om te beginnen 5% vanaf 10 juli. Tegen die tijd even navragen via energie@achterwillens.eu.
   En als je een ander deurtype wilt, dan gelden de prijzen zoals vermeld op de website http://www.deurdirect.nl. U ontvangt 20% korting als u daar de kortingscode Gouda750 invoert (eenmalig te gebruiken tot 1-1-2023)

 3. […] – voor de (voor-/achter)deuren via deze link; […]

 4. […] voor vloerisolatie, dakisolatie, spouwmuurisolatie en HR++ glas in bestaande kozijnen. De inkoop-/bestelactie voor voor-/achterdeuren sluit op 10 juli. Bij zoā€™n 40 bewoners komt de vloerisolateur binnenkort […]

Laat een reactie achter

Inschrijven nieuwsberichten

Schrijf je in op ons nieuws en ontvang een e-mail als er een nieuw bericht is.

Loading

Meest recente nieuwsberichten

Gezocht: ervaringen met plaatsen kunstofkozijnen

Testers gezocht voor de BuurtWarmteWijzer App!

Achterwillens aan de slag met BuurtWarmteWijzer

Een warmtenet in onze wijk? Doe en denk met ons mee!

Subsidiepot voor verduurzaming aangevuld!

Gratis Goudse energiecoach worden?

Achterwillens duurzaam op Duurzaamheidsmarkt 16 september

Reminder voordeur isolatie

Slimme buren werken samen

Collectieve inkoop deuren door Energiecoƶperatie Gouda