Geslaagde bewonersavond isolatie Slagenbuurt

Ruim 50 belangstellenden op bewonersavond Slagenbuurt van 13 juni over collectieve inkoop isolatiemaatregelen

Op 13 juni kwamen ruim 50 bewoners bijeen in basisschool Vindingrijk om zich te laten informeren door de werkgroep inkoop isolatie voor Slagenbuurt woningen (uit de jaren ’80 vorige eeuw). De avond werd door Monica voorgezeten en de vijf werkgroepen gaven elke een korte presentatie over hun bevindingen en een advies voor de isolatie-aanpak voor de aanwezigen.

Vervolgens konden de aanwezigen bij de vijf werkgroepen hun vragen kwijt en beantwoord krijgen. Ook was daar de mogelijkheid zich in te schrijven voor een offerte of zelfs een bestelling. Die mogelijkheid voor Slagenbuurtbewoners is er voor de offerte nog tot 1 juli via dit formulier.

De bestelling van een deur (voor-/achter-/balkondeur) met een riante korting is er nog tot 10 juli. Alle informatie daarover, een handleiding bij uw keuze en het bestelformulier, vindt u in dit bericht op onze website. De fabrikant laat weten ook na 10 juli en voor andere type deuren dan die van het bestelformulier interessante kortingen te willen geven. De voorwaarden voor die korting staan in dit document

De avond was vooral geslaagd door de constructieve sfeer waarin alle bewoners van informatie en gedachten wisselden over vloer-, glas-, spouw-, dakisolatie en het vernieuwen van hun deuren. Deze avond is mogelijk dankzij de 2020-subsidie samen Aardgasvrij van de gemeente Gouda.

 

1 reactie

  1. John Pape op 14 juni 2022 om 9:47 pm

    Nogmaals bedankt!

Laat een reactie achter

Inschrijven nieuwsberichten

Schrijf je in op ons nieuws en ontvang een e-mail als er een nieuw bericht is.

Loading

Meest recente nieuwsberichten

Gezocht: ervaringen met plaatsen kunstofkozijnen

Testers gezocht voor de BuurtWarmteWijzer App!

Achterwillens aan de slag met BuurtWarmteWijzer

Een warmtenet in onze wijk? Doe en denk met ons mee!

Subsidiepot voor verduurzaming aangevuld!

Gratis Goudse energiecoach worden?

Achterwillens duurzaam op Duurzaamheidsmarkt 16 september

Reminder voordeur isolatie

Slimme buren werken samen

Collectieve inkoop deuren door Energiecoƶperatie Gouda