Inschrijving isolatiemaatregelen Slagenbuurt bijna afgerond

De 6 cm PIF vloerisolatie (in combinatie met bodemfolie) is de meest gewenste isolatiemaatregel bij de collectieve inkoop

Ruim 50 belangstellenden op bewonersavond Slagenbuurt van 13 juni over collectieve inkoop isolatiemaatregelen

Tot 1 juli konden bewoners Slagenbuurt zich via dit formulier  aanmelden voor offertes en advies over isolatiemaatregelen. Er melden zich nu nog laatkomers die te horen krijgen of ze nog mee kunnen doen aan de voorbereide maatregelen voor vloerisolatie, dakisolatie, spouwmuurisolatie en HR++ glas in bestaande kozijnen. De inkoop-/bestelactie voor de voor-/achterdeuren sluit op 10 juli.


Bij zo’n 40 bewoners komt de vloerisolateur binnenkort de situatie opnemen. Dat geldt voor de glaszetter bij zo’n 30 bewoners. De belangstelling voor spouwmuur- en dakisolatie is beduidend anders (minder dan 10). Dat komt helemaal overeen met hoe de voorbereiders van de collectieve inkoop deze maatregelen inschatten qua ingewikkeldheid. De werkgroep heeft de voorbereiding en de informatie avond van 13 juni inmiddels geëvalueerd en kijkt terug op een zinvolle activiteit met veel respons en op een prettig verloop. De werkgroep Energie uit Achterwillens beraadt zich op het vervolg.

De 6 cm PIF vloerisolatie (in combinatie met bodemfolie) is de meest gewenste isolatiemaatregel bij de collectieve inkoop

4 reacties

 1. Bart Koekkoek op 19 juli 2022 om 5:45 pm

  Goedemiddag,
  Ondanks dat de inschrijving datum voorbij is, bestaat er nog een mogelijkheid om mee te liften voor offertes voor vloer isolatie en hr ++ glas.
  Groet Bart Koekkoek.

 2. Geert op 25 juli 2022 om 5:22 pm

  Beste Bart Koekkoek,

  Je kan het voor de vloerisolatie nog wel proberen. Als je je gegevens invult zullen we die doorspelen naar de aannemer. De inspecties zijn inmiddels verricht, maar voor het isoleren zijn ze toch in de wijk en misschien kunnen ze nog wel een uitzondering maken.

  groet
  Geert

  • Rob van Essen op 27 juli 2022 om 2:57 pm

   De aanvraag voor een bezoek door de aannemer voor het doen van een offerte voor vloerisolatie heb ik destijds ook ingevuld.
   Kennelijk is er iets fout gegaan.
   Kan deze aanvraag alsnog in het circuit meegenomen worden ?

   Ik hoor graag van u

   Vriendelijke Groet,
   Rob van Essen

 3. […] bewoners zijn begonnen met het isoleren van hun woning (zie dit artikel). En waarvoor doen ze dat? Om CO2-uitstoot te verminderen? Of om hun energierekening te verlagen? […]

Laat een reactie achter

Inschrijven nieuwsberichten

Schrijf je in op onze nieuws berichten en ontvang automatisch een bericht als er nieuws uit de wijk is.

Loading

Meest recente nieuwsberichten

Gezocht: ervaringen met plaatsen kunstofkozijnen

Testers gezocht voor de BuurtWarmteWijzer App!

Achterwillens aan de slag met BuurtWarmteWijzer

Een warmtenet in onze wijk? Doe en denk met ons mee!

Subsidiepot voor verduurzaming aangevuld!

Gratis Goudse energiecoach worden?

Achterwillens duurzaam op Duurzaamheidsmarkt 16 september

Reminder voordeur isolatie

Slimme buren werken samen

Collectieve inkoop deuren door Energiecoöperatie Gouda